29.11.2021 г. Обучение „Успешно медийно представяне на НПО сектора“

Cropped close up image woman hands holding pen typing on laptop student do homework prepare essay make research, businesswoman communicate online with client solve business questions distantly concept

На 29.11.2021 г. представител на БАРТ участва в обучение „Успешно медийно представяне на НПО сектора“, проведено от Център за развитие на медиите и Фондация „Офф нюз“. Събитието се състоя в рамките на инициативата “Истории за доброто”, даваща възможност на неправителствения сектор да улесни медийното си представяне, като покаже на обществеността своите практики и успешни истории, чрез участие в многообразни статии, видеоматериали и аудио-продукти.
Онлайн обучението даде възможност за активен диалог между медийни експерти и представители на неправителствени организации. Журналистът Искра Ангелова сподели ценни съвети и напътствия за популяризирането на работата на неправителствения сектор в България, като изтъкна необходимостта от показване на добрия пример, който дават неправителствените организации с дейностите си в подкрепа на социално уязвими групи и повишаване на гражданското участие по значими теми и проблеми.

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: